Jeannine Toirkens – van Cruchten

Als office manager ben ik o.a. verantwoordelijk voor het eerste contact met de cliënten. Als u ’s ochtends belt krijgt u mij, of mijn collega Tatjana Dorenberg aan de lijn. Wij nemen de gegevens op en kijken aan de hand van uw klachten bij welke therapeut u het beste ingepland kunt worden. Ook als u vragen heeft staan wij u graag te woord.
Verder zorgen we ervoor dat de fysiotherapeuten zoveel mogelijk “de handen vrij” hebben en zich met hun hoofdtaak kunnen bezig houden. Ik ben dit werk gaan doen toen mijn man in 1998 in Swalmen een praktijk heeft overgenomen en vanaf 2000 werk ik met veel plezier in de praktijk aan de Veldpoort.
Naast het front-office verzorg ik ook de back-office, waaronder alle contacten naar de zorgverzekeraars en alle financiële zaken binnen de praktijk.

Ik heb 3 kinderen, 2 kleinkinderen en een 3e op komst. In mijn vrije tijd graag tennissen, fietsen en kamperen met onze bus. Verder lees en handwerk ik graag. Sinds 2014 hebben we een moestuin, waar ik in de zomermaanden ook regelmatig te vinden ben.

Specialisaties

Office manager

Receptioniste