Valerie van de Geijn

Ik ben in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2008 werkzaam bij Fysiotherapie Swalmen. In 2012 heb ik de master opleiding kinderfysiotherapie afgerond.

Binnen onze praktijk verzorg ik ook lessen in bewust bewegen, een combinatie van fysio, kracht, conditie en yoga.

Naast dat ik in Swalmen werkzaam ben, werk ik ook als (ZZP) kinderfysiotherapeut voor Fysio Ospel en heb ik mijn eigen praktijk Bee Valerie, Beweging & Voeding.

Bee Kind, Bee Healthy. “ Niet vullen maar voeden”.

“Ik wil graag dat kinderen een gezond en vrolijk leven kunnen (gaan) leiden met zo weinig mogelijk beperkingen. Hierin hoop ik te kunnen helpen, ondersteunen en begeleiden”.

Het contact met kinderen, de ouders en andere betrokken zorgen ervoor dat ik me continu verder wil en kan blijven ontwikkelen. De dynamische werkomgeving en leuke collega’s zorgen ervoor dat werken meer een hobby is dan werk.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, het liefst op/rond het water met waterskiën, SUP en yoga maar ook doe ik aan de nodige krachttraining en boksfit.

 

Opleidingen

2019-2020 Orthomoleculaire Voedingsleer & Therapie, Atrium Innovations te Almere, Stichting Orthomoleculaire Educatie, Almere

2014-2015 PMT: PsychoMotorisch Therapeut (in NL: Motorisch Remedial Teacher), Thomas More Donchecentrum Vorselaar, Antwerpen (BE)

2008-2012 MPPT: Master Pediatric Physical Therapy, (MOK: Master Opleiding Kinderfysiotherapie, Avans + Hogeshool, Breda

2003-2007 Bachelor of Health: Fysiotherapie, Fontys Paramedische Hogeschool, Eindhoven

BIG 69909404304

Specialisaties

Master Kinderfysiotherapeut